Němčina pro nelékařské zdravotnické obory - Hanáková, Anežka (Grada, 2021)
Publikace je určena zejména střednímu zdravotnickému personálu, který plánuje pracovně nebo studijně vyjet do německy mluvících zemí. Jedná se o první zdravotnickou lingvistickou publikaci svého druhu, protože ji lze snadno využít jak pro výuku sebe sama, tak i v hodinách zdravotnické němčiny.
Keywords: lingvistika, lékařská terminologie; Terminology as Topic; Medicine; terminologie jako téma; Management, jazyky; lékařství