Manažerská etika ve zdravotnické praxi - Ondriová, Iveta; Fertaľová, Terézia (Grada, 2021)
Publikace o etice v práci sester manažerek, zaměřuje se např. na eliminaci konfliktů v interpersonálních vztazích a jejich řešení, na udržení pracovního klimatu a komunikaci v rámci firemní kultury.
Keywords: organizace a řízení; Organization and Administration; Ethics, Professional; etika, bioetika, lékařská etika; poskytování zdravotní péče; Teoretické obory; management, organizace a řízení zdravotnictví; profesionální etika; Delivery of Health Care