Předčasně narozené dítě Následná péče - kdy začíná a kdy končí? - Marková, Daniela; Chvílová-Weberová, Magdalena (Grada, 2021)
Ojedinělá lékařská monografie přináší ucelený pohled na problematiku vývoje nezralých dětí a „follow up“ péče. Pediatři a další lékařské odbornosti získávají fundovaného odborného průvodce s mnoha doporučeními a praktickými radami. Srovnatelná monografie v domácí literatuře dosud nebyla vydána.
Keywords: Psychology; Intensive Care Units, Neonatal; Premature Birth; Pediatrie; jednotky intenzivní péče o novorozence; Aftercare; předčasný porod; následná péče; Neonatal Nursing; novorozenec nedonošený; ošetřovatelství novorozenců; psychologie; perinatologie a neonatologie; Infant, Premature