Imunodeficience 3., přepracované a doplněné vydání - Bartůňková, Jiřina; Šedivá, Anna (Grada, 2021)
Již třetí vydání úspěšné publikace je zcela přepracováno zejména v části primárních imunodeficiencí, kde od předchozího vydání došlo za více než 13 let ke zcela zásadním změnám. Publikace je určena lékařům všech oborů, kteří léči nemocné s těmito chorobami - zejména internistům, pediatrům a praktickým lékařům pro děti i dospělé.
Keywords: syndromy imunologické nedostatečnosti; Immune System Diseases; genetika, lékařská genetika; nemoci imunitního systému; Genetic Diseases, Inborn; Immunologic Deficiency Syndromes; genetické nemoci vrozené; Metabolizmus, imunita; alergologie a imunologie