Hereditární nádorová onemocnění v klinické praxi - Foretová, Lenka; Macháčková, Eva; Gaillyová, Renata (Grada, 2022)
Kniha přináší souhrnné údaje o genetickém poradenství, molekulárních metodách, o nejčastějších nádorových syndromech a jejich molekulárních příčinách, jejich klinickém sledování a prevenci, ale i přehledné údaje o méně častých až vzácných onemocněních.
Keywords: Neoplasms; Lékařské obory; Population Health; nádory; Epidemiology; zdravotní stav populace; genetika, lékařská genetika; Health Status; zdravotní stav; Genetic Diseases, Inborn; genetické nemoci vrozené; epidemiologie; onkologie