Bolest na hrudi - Lukáš, Karel; Kautzner, Josef; Hoch, Jiří (Grada, 2022)
Tato svým námětem a způsobem zpracování mimořádná publikace představuje ucelenou diferenciální diagnostiku dramatického klinického příznaku - bolesti na hrudi. V knize jsou zmíněny nejenom příčiny obvyklé a časté, ale i vzácné a méně obvyklé.
Keywords: Pain Management; algeziologie; bolesti na hrudi; Pain Measurement; vnitřní lékařství; management bolesti; diferenciální diagnóza; Chest Pain; Diagnosis, Differential; Lékařské obory; měření bolesti