Trombóza a malignita - Hirmerová, Jana (Grada, 2021)
Kniha zkušeného autorského kolektivu angiologů a onkologů přináší souhrnný pohled na problematiku žilního tromboembolismu u pacientů s onkologickým onemocněním.
Keywords: žilní tromboembolie; nádory; žilní trombóza; angiologie; Venous Thromboembolism; Venous Thrombosis; onkologie; Onkologie; Neoplasms