Nejsi na to sama Průvodce rakovinou prsu - Samková, Nikola; Musilová, Nikola; Dubská, Kateřina; Janáčková, Laura; Skovajsová, Miroslava; Malinová, Běla; Měšťák, Ondřej; Pokorná, Petra; Tesařová, Petra (Grada, 2021)
Nejsi na to sama - průvodce rakovinou prsu je unikátní knihou pro všechny ženy, které onemocněly tímto vážným onemocněním. Pacientky z projektu Bellis sdílí v knize rady, jak se s nemocí vyrovnat, jak o ní mluvit se svým okolím a další informace. Kniha je důležitým poselstvím prevence této nemoci a zároveň boří mýty, které kolem ní panují.
Keywords: ženské pohlaví; Female; Onkologie; poskytování zdravotní péče; Women; životní styl; psychologie, klinická psychologie; Patients; Disease Management; Delivery of Health Care; Breast Neoplasms; management nemoci; nádory prsu; Zdravotnická a lékařská literatura; pacienti; onkologie; Life Style; ženy