Sociální práce na příkladech z praxe - Klepáčková, Olga; Krejčí, Zuzana; Černá, Martina (Grada, 2022)
Kde začíná a končí pomoc sociálních pracovníků jejich klientům? Co vše vlastně tuto pomoc představuje a co považují za nejpřínosnější formu podpory sami klienti? Publikace přináší pestrou mozaiku příkladů a postřehů z každodenní praxe sociálních pracovníků a jejich kolegů.
Keywords: sociologie; sociální problémy; Sociálně zdravotnický pracovník; Social Workers; sociální práce; sociální pracovníci; dějiny 21. století; Social Problems; History, 21st Century; Social Work