Ortodontická léčba pacientů s rozštěpem - Koťová, Magdalena (Grada, 2024)
V současnosti se u nás se rodí v průměru jedno dítě s rozštěpem na 500 až 700 zdravých dětí. Aby tyto děti mohly přežít a začlenit se do běžného života, potřebují ke svému přežití specializovanou péči; s jednou její nezbytnou součástí seznamuje čtenáře tato kniha.
Keywords: Cleft Palate; ortodoncie; rozštěp patra; Orthodontic Appliances; rozštěp rtu; Cleft Lip; Stomatologie; ortodontické aparáty