Dialogy ze života dětí s psychickými problémy - Gavendová, Nora (Grada, 2021)
Publikace je určena především rodičům, kteří výchovu svých dětí berou vážně. Je též vhodná pro odborníky - psychology, pedagogy, speciální pedagogy, psychoterapeuty a jako doporučená literatura pro studenty těchto oborů.
Keywords: psychoterapie; dětská psychiatrie; Child; Psychologie a komunikace; Child Psychiatry; psychoterapeutické procesy; dítě; Psychotherapeutic Processes; psychiatrie; pediatrie; výchova dítěte; Mental Disorders; duševní poruchy; Child Rearing