Management kvality a rizik perioperační péče - Jedličková, Jaroslava; Opálková, Kateřina; Svoboda, Tomáš; Mičudová, Erna (Grada, 2024)
Kniha rozebírá rizika ve zdravotnickém zařízení v perioperační péči, včetně skrytých rizikových faktorů při výkonu. S tím souvisí i vznik mimořádných událostí a jejich řešení a vyhodnocení.
Keywords: Risk Management; Health Services Administration; chirurgie; řízení rizik; kvalita zdravotní péče; perioperační medicína; Perioperative Medicine; management, organizace a řízení zdravotnictví; Perioperative Care; Quality of Health Care; perioperační péče; řízení zdravotnictví; Organizace, management, statistika