Gerontopsychiatrie v klinické praxi - Zvěřová, Martina; kolektív (Grada, 2022)
Publikace přináší přehled nejdůležitějších psychiatrických diagnóz staršího věku, jejich etiopatogenezi, klinický obraz a možnosti léčby včetně možností nefarmakologických intervencí.
Keywords: psychiatrie; geriatrická psychiatrie; geriatrie; Aged; Persons with Psychiatric Disorders; Psychiatrie, psychoterapie; Geriatric Psychiatry; senioři; duševní poruchy; duševně nemocní; Mental Disorders