Mužské stárnutí z pohledu sexuologa - Šrámková, Taťána (Grada, 2023)
Publikace poskytuje ucelený pohled na mužské stárnutí z hlediska andrologického v kontextu s chorobami s vysokou incidencí ve stáří. Je určena k postgraduálnímu vzdělávání lékařů první linie, praktických lékařů i specialistů - kardiologů, diabetologů, onkologů, internistů, neurologů, urologů, chirurgů, psychiatrů, psychologů, fyzioterapeutů.
Keywords: geriatrie; Aging; Men; sexuální dysfunkce psychické; Ostatní lékařské obory; komorbidita; Comorbidity; muži; Sexual Behavior; sexuální chování; andrologie; sexuální dysfunkce fyziologická; Male; Aged; Sexual Dysfunctions, Psychological; stárnutí; sexuologie; Sexual Dysfunction, Physiological; senioři; mužské pohlaví