Patologie 3., doplněné a přepracované vydání - Mačák, Jirka; Mačáková, Jana (Grada, 2022)
3. vydání základní učebnice patologie pro studenty ošetřovatelství, nelékařských zdravotnických oborů, porodní asistence a zubního lékařství. Publikace zahrnuje novinky v klasifikacích patologických změn a koresponduje se zahraniční literaturou.
Keywords: Teoretické obory; patologie; Pathology