Komplikace onkologických pacientů a možnosti jejich řešení v primární péči - Vokurka, Samuel (Grada, 2023)
Monografie prakticky zpracovává problematiku základních komplikací a postižení u onkologických pacientů v aktivní léčbě nebo po jejím ukončení.
Keywords: Neoplasms; nádory; lékařská onkologie; Primary Health Care; onkologie; Patients; Onkologie; pacienti; primární zdravotní péče; Medical Oncology