Urgentní příjem Nejčastější znaky, příznaky a nemoci na oddělení urgentního příjmu 3., přepracované a doplněné vydání - Polák, Martin (Grada, 2023)
Třetí, přepracované a doplněné vydání mimořádně úspěšného titulu se zaměřuje na problematiku urgentního příjmu a přístup k pacientovi na základě triáže. Praktická příručka kapesního formátu je přehledná a praktická. Je určena lékařům, kteří pečují o pacienty s emergentními a urgentními stavy, záchranářům a medikům.
Keywords: akutní nemoc; Acute Disease; Diagnosis, Differential; Emergency Treatment; Zdravotnická a lékařská literatura; terapie náhlých příhod; diferenciální diagnóza; Emergency Service, Hospital; urgentní služby nemocnice; urgentní lékařství