Zdravotník - první pomoc pro pedagogické pracovníky a pořadatele dětských táborů - Kolek, František (Grada, 2022)
Ročně jsou v ČR pořádány čtyři tisíce dětských táborů, škol v přírodě a soustředění. Na každé této akci musí být ze zákona přítomen zdravotník s 40hodinovým kurzem první pomoci (zdravotník zotavovacích akcí). Nová kniha je první v ČR dostupná učebnice první pomoci, které je zaměřena na první pomoc u dětí a obsahuje i léčbu neakutních stavů.
Keywords: hygiena; Child Health; Hygiene; pediatrie; dítě; táboření; urgentní lékařství; učitelé; First Aid; dětská urgentní medicína; Lékařské obory; Pediatric Emergency Medicine; zdraví dítěte; náhlé příhody; Child; School Teachers; první pomoc; Emergencies; Camping