Kazuistiky z ošetřovatelství v pediatrii - Ondriová, Iveta; Hudáková, Zuzana; Cinová, Jana (Grada, 2024)
Publikace určená pro potřeby studentů nelékařských oborů v klinickém prostředí přináší návrhy případových studií/kazuistik s vybranými klinickými diagnózami u dětského pacienta a atributy ošetřovatelské péče.
Keywords: Pediatrie; pediatrie; pediatrické ošetřovatelství; ošetřovatelství; Pediatric Nursing; dítě; Child