Monoklonální gamapatie klinického významu a další nemoci - Adam, Zdeněk; Adam, Zdeněk; Pour, Luděk; Harvanová, Ľubica; Zeman, David (Grada, 2023)
Monoklonální gamapatie klinického významu je nový zastřešující termín pro všechny formy poškození organismu monoklonálním imunoglobulinem. Monografie poskytuje ucelené informace o těchto jednotkách s cílem napomoci včasnému rozpoznávání těchto velmi vzácných onemocnění.
Keywords: paraproteinemie; Paraproteinemias; alergologie a imunologie; Hematologie; hematologie a transfuzní lékařství