Motivace sester po pandemii covidu-19 - Magerčiaková, Mariana; Kober, Lukáš (Grada, 2023)
Monografie je zaměřena na motivaci k výkonu zdravotnického povolání sestry v kontextu pandemie covidu-19. Na knižním trhu jde o publikaci jedinečnou svým zaměřením, která komplexně zpracovává problematiku motivace sester v situaci, jež výrazně determinuje i profesi sestry v období posledních dvou let.
Keywords: Sestra; ošetřovatelství; management, organizace a řízení zdravotnictví; motivace; plány motivace zaměstnanců; Nurses; zdravotní sestry; Employee Incentive Plans; Motivation; COVID-19; psychologie, klinická psychologie