Dětská přednemocniční a urgentní péče 3., přepracované a doplněné vydání - Mixa, Vladimír; Heinige, Pavel; Vobruba, Václav (Grada, 2024)
Třetí vydání kolektivní monografie o dětské přednemocniční a urgentní péči. V obecných kapitolách jsou popsány elementární principy fungování přednemocniční péče a základní údaje z dětské fyziologie a farmakologie, speciální sekce shromažďuje údaje o konkrétních urgentních stavech interní i chirurgické povahy vyskytujících se v dětském věku.
Keywords: urgentní zdravotnické služby; dítě; Emergency Medical Services; Pediatrie; urgentní lékařství; Accidents; úrazy a nehody; Lékařské obory; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; ambulantní péče; Ambulatory Care; pediatrie; Pediatric Emergency Medicine; Child; Interna; dětská urgentní medicína; Anesteziologie, resuscitace, emergency