Technika v přednemocniční neodkladné péči v kostce - Zemanová, Jitka; Gřegoř, Roman; Matouch, Petr; Vařeková, Vlasta (Grada, 2023)
Kniha kapesního formátu obsahuje základní informace a postupy pro bezpečné zvládnutí péče o pacienta v přednemocniční neodkladné péči po technické stránce. Jde o stručný, ale komplexní přehled praktických postupů a návodů pro každodenní klinickou praxi.
Keywords: urgentní zdravotnické služby; Emergency Medical Services; zdravotnické prostředky; Záchranář; Emergency Medicine; urgentní lékařství; Equipment and Supplies