Soucit v medicíně - Ptáček, Radek; Ptáček, Radek; Bartůněk, Petr (Grada, 2023)
Monografie představuje sborník příspěvků přednesených na další z konferencí na téma etiky a komunikace v medicíně, které od roku 2011 každoročně pořádá Česká lékařská komora. Třináctá konference, konaná na sklonku roku 2023, byla zaměřena na soucit v medicíně. Kniha obsahuje 52 textů.
Keywords: psychologie, klinická psychologie; empatie; náboženství a psychologie; etika, bioetika, lékařská etika; poskytování zdravotní péče; péče o pacienta; Jazyky, komunikace, etika; Empathy; Religion and Psychology; Patient Care; Delivery of Health Care