Etika a právo v péči o rodiny po ztrátě dítěte: perinatální ztráta a perinatální paliativní péče - Milfait, René; Steinlauf, Barbora (Grada, 2024)
Jedná se o první publikaci, která komplexně zpracovává etická a právní témata spojená s perinatální paliativní péčí a perinatální ztrátou. Nabízí multidisciplinární reflexi mnohačetné případové studie a dalších příběhů, které poskytly rodiny po perinatální ztrátě, nebo organizace, které o rodiče a rodiny po perinatální ztrátě pečují.
Keywords: paliativní péče; perinatální smrt; Perinatology; zákonodárství lékařské; perinatologie a neonatologie; Ethics, Clinical; Legislation, Medical; perinatologie; Zdravotnická a lékařská literatura; rodina; klinická etika; etika, bioetika, lékařská etika; Family; Perinatal Death; Palliative Care; právo, zákonodárství