Péče o pacienty po ukončení kurativní onkologické léčby - Svoboda, Marek; Halámková, Jana (Grada, 2023)
Monografie našich předních odborníků je základní praktickou příručkou všech zdravotníků podílejících se na péči o pacienty, kteří prošli kurativní onkologickou léčbou.
Keywords: Drug-Related Side Effects and Adverse Reactions; Neoplasm Regression, Spontaneous; nádory; indukce remise; spontánní regrese nádoru; onkologie; Survivorship; Neoplasms; nežádoucí účinky léčiv; Lékařské obory; Convalescence; Aftercare; rekonvalescence; období po vyléčení; následná péče; Remission Induction