Krvácení - Penka, Miroslav; Penka, Igor; Gumulec, Jaromír (Grada, 2014)
Dlouho očekávaná publikace, která v tomto rozsahu a podobě v naší literatuře dosud neexistuje! Kniha nabízí komplexní klinicko-patofyziologický pohled a podrobně informuje o problematice krvácení ve všech medicínských oborech. Ocení ji lékaři všech klinických oborů - chirurgických i nechirurgických.
Keywords: hematologie a transfuzní lékařství; Hematologie; Hemorrhage; krvácení; hematologie; Anesteziologie, resuscitace, emergency; vnitřní lékařství; Gynekologie a porodnictví; Hematology; Internal Medicine; Interna; Chirurgie, ortopedie, traumatologie