Konopí a konopné drogy Adiktologické kompendium - Miovský, Michal (Grada, 2008)
Tato kniha je v českém a slovenském prostředí zcela unikátní. Autoři na základě mezioborového přístupu předkládají rozsáhlý materiál o celospolečensky náročném a často kontroverzním tématu konopných drog. Kniha je důsledně založena na poznatcích z výzkumu a klinické praxe.
Keywords: Substance-Related Disorders; Cannabis; tetrahydrokanabinol; zakázané drogy; poruchy spojené s užíváním psychoaktivních látek; adiktologie; Dronabinol; kouření marihuany; odhalování abúzu drog; Ostatní lékařské obory; Cannabaceae; Illicit Drugs; Marijuana Smoking; Substance Abuse Detection