Homeopatie a děti - Karhan, Tomáš (Grada, 2011)
Dopřejte svým dětem účinky jemné a šetrné medicíny - homeopatie. Přehledný léčebný systém umožňuje domácí léčení běžných a lehkých onemocnění u dětí všech věkových kategorií - od novorozenců až po školáky. Stručné tabulky léků, odborná doporučení a příklady z klinické praxe nabízejí vašim dětem účinnou pomoc i tam, kde byste to sami nečekali: v případě novorozenecké žloutenky, prořezávání prvních zoubků, komplikací po očkování, u běžných nachlazení, ale také u růstových bolestí končetina hojení menších úrazů. Mnohde ani klasická medicína nenabídla dosud konkrétní lék. Knížku jistě ocení i studenti homeopatie a praktikující homeopati.
Keywords: Ostatní lékařské obory; homeopatie; kožní nemoci; rány a poranění; Homeopathy; Child; Rady pro rodiče; Skin Diseases; pediatrie; dítě; Wounds and Injuries; Disease; Pediatrie; nemoc