Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy I - Interna 2., doplněné vydání - Slezáková, Lenka; Hejnarová, Eva; Slezáková, Lenka (Grada, 2012)
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice zaměřené na ošetřovatelství ve vnitřním lékařství je pro žáky SZŠ základní učebnicí v předmětu ošetřovatelství pro 3. a 4. ročník. Publikace obsahuje učivo potřebné k vykonání maturitní zkoušky. Učebnici doplňují 2 pracovní sešity, které slouží k procvičení a zafixování probrané látky a podporují mezipředmětové vztahy. Nové vydání učebnice je doplněné o moderní informace, vyšetřovací metody, postupy v léčbě a v péči o nemocného.
Keywords: ošetřovatelská péče; ošetřovatelství; vnitřní lékařství; Ošetřovatelství a první pomoc; Nursing Care; Internal Medicine