Ortopedie 2., přepracované a doplněné vydání - Dungl, Pavel (Grada, 2014)
Základní publikace v oboru. Je určena nejen ortopédům a protetikům, ale současně také lékařům oborů tematicky souvisejících, jako je např. traumatologie, všeobecná chirurgie, revmatologie, onkologie, dětské a dorostové lékařství a pro lékaře a pracovníky v oblasti fyziatrie - léčebné rehabilitace.
Keywords: Orthopedics; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; ortopedie