HELP2 - Healthcare Language Learning Programme 2 - English Modules - Merz, Lukáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace navazuje na předchozí publikaci HELP (help-theproject.eu) a rozšiřuje ji o tematicky zaměřené moduly. Obsahuje 14 kompaktních celků pro výuku a studium odborné angličtiny u vybraných zdravotnických oborů, interkulturních kompetencí a prezentačních dovedností.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura