Obecná neurologie a vyšetřovací metody v neurologii - Bártková, Andrea; Petr Kaňovský (Univerzita Palackého v Olomouci, 2019)
Obecná neurologie a vyšetřovací metody v neurologii je základní pregraduální i postgraduální učebnicí obecné neurologie, která shrnuje anatomii a fyziologii nervové soustavy člověka a popisuje principy jejího fungování jak za fyziologických, tak i patologických okolností.
Keywords: Neurologie