Zdravotnictví a integrovaný záchranný systém při hromadných neštěstích a katastrofách - Štětina, Jiří (Grada, 2014)
Kniha je určena všem složkám integrovaného záchranného systému - pracovníkům krizového managementu, členům záchranných týmů a zejména zdravotníkům-záchranářům a klinickým pracovníkům. Obsahuje nejen teorii a praktické postupy, ale i zkušenosti z likvidování katastrof a hromadných neštěstí doma i v zahraničí.
Keywords: Mass Casualty Incidents; Decision Support Techniques; Emergency Medical Service Communication Systems; systémová integrace; poskytování zdravotní péče; Anesteziologie, resuscitace, emergency; Rescue Work; metody pro podporu rozhodování; komunikační systémy urgentních lékařských služeb; veřejné zdravotnictví; katastrofy; záchranná práce; Organizace, management, statistika; Systems Integration; Disasters; Delivery of Health Care; hromadné neštěstí