Mikrobiologie Pro studenty zdravotnických oborů, 2., doplněné a přepracované vydání - Schindler, Jiří (Grada, 2014)
Druhé, doplněné a přepracované vydání učebnice pro studenty bakalářského studia ošetřovatelství, vyšších odborných zdravotnických škol, přírodovědných oborů, pro žáky zdravotnických škol a gymnázií, asistenty hygienické služby, nutriční terapeuty. Text je doplněn tabulkami, grafy a fotografiemi.
Keywords: houby; infekční nemoci; Microbiology; Clinical Medicine; bakteriologie; Virology; klinické lékařství; lékařství; Bacteriology; Communicable Diseases; mikrobiologie; Anti-Bacterial Agents; Ošetřovatelství - klinické obory; Eukaryota; Fungi; virologie; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; antibakteriální látky