Angiologie pro sestry - Hajdučková, Adriana; Plevová, Ilona; Janíková, Eva (Grada, 2023)
Předmětem knihy jsou patologie tepenného a žilního systému z pohledu sestry, jejich etiologie, klinický obraz, diagnostické a terapeutické postupy a ošetřování zdravotníky v ambulantní i lůžkové sféře.
Keywords: ošetřovatelství; Sestra; angiologie; Cardiovascular Nursing; nemoci cév; Vascular Diseases; ošetřovatelství v kardiologii