Chorobné znaky a příznaky Diferenciální diagnostika - Lukáš, Karel; Žák, Aleš (Grada, 2015)
218 vybraných znaků, příznaků a některých důležitých laboratorních ukazatelů ve 163 kapitolách s prologem a epilogem, se seznamem zkratek a s rejstříkem.
Keywords: Diagnosis, Differential; diferenciální diagnóza; diagnostika; Pathological Conditions, Signs and Symptoms; patologické procesy; patologické stavy, příznaky a symptomy; Pathologic Processes; Diferenciální diagnostika, symptomy; patologie; Interna