Septické stavy v intenzivní péči ošetřovatelská péče - Streitová, Dana; Zoubková, Renáta (Grada, 2015)
Publikace představuje souhrn poznatků a zkušeností, které je nutné implementovat do klinické praxe v rámci prevence septických stavů.
Keywords: ošetřovatelství; Evidence-Based Nursing; Multiple Organ Failure; ošetřovatelská péče o pacienty v kritickém stavu; Ošetřovatelství - klinické obory; Anesteziologie, resuscitace, emergency; sepse; anesteziologie a intenzivní lékařství; multiorgánové selhání; Critical Care Nursing; Sepsis; ošetřovatelství založené na důkazech