Neurologie pro studium i praxi 2., přepracované a doplněné vydání - Seidl, Zdeněk (Grada, 2015)
Po deseti letech zcela nové přepracované vydání mimořádně úspěšné učebnice neurologie, které zahrnuje obecnou i speciální neurologii, a které je jak pregraduální učebnicí, tak ideální knihou pro ne-neurology.
Keywords: diagnostické techniky neurologické; neurologie; Diagnosis, Differential; Diagnostic Techniques, Neurological; Nervous System Diseases; Neurologie; nemoci nervového systému; diferenciální diagnóza