Koloskopie - Falt, Přemysl; Urban, Ondřej; Vítek, Petr (Grada, 2015)
První komplexní publikace k tématu v tomto rozsahu u nás! Knihu ocení zejména všichni endoskopisté, gastroenterologové, endoskopické sestry, dále chirurgové, onkologové, radiologové i lékaři jiných odborností.
Keywords: nemoci střev; Gastroenterologie, hepatologie; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; gastroenterologie; Colonoscopy; kolonoskopie; Intestinal Diseases