Ošetřovatelská péče 2. díl Pro obor ošetřovatel - Burda, Patrik; Šolcová, Lenka (Grada, 2016)
Učebnice stěžejního předmětu oboru Ošetřovatel. Navazuje na základy ošetřovatelské péče v 1. dílu. Seznamuje žáky s problematikou péče o nemocné při různých onemocněních.
Keywords: ošetřovatelství praktické; Ostatní odborné předměty; Nursing Process; ošetřovatelský proces; Nursing, Practical; pedagogika; ošetřovatelství; Nursing Care; ošetřovatelská péče; studium ošetřovatelství; Ošetřovatelství - postupy, první pomoc; Education, Nursing