Užitečné tabulky pro praxi nejen v interních oborech - Hloch, Ondřej (Grada, 2018)
Končíte medicínu? Nastoupíte po promoci na centrální příjem nebo jakékoli lůžkové oddělení? Už se bojíte své první noční služby? S touto příručkou se nemusíte ničeho bát. Najdete v ní rychle všechny potřebné informace pro přežití vaše i vašich pacientů.
Keywords: Internal Medicine; algoritmy; diagnostika; Interna; vnitřní lékařství; Algorithms