Farmakologie - Švihovec, Jan; Švihovec, Jan; Bultas, Jan; Anzenbacher, Pavel; Chládek, Jaroslav; Příborský, Jan; Slíva, Jiří; Votava, Martin; Barták, Miroslav (Grada, 2018)
Základní publikace v oboru, kterou sepsali přední domácí odborníci z několika lékařských fakult. Monografie s četnými obrázky a tabulkami je pojata zcela komplexně, lze ji využít v pre- i postgraduálním studiu (medici, lékaři, farmaceuti i související obory).
Keywords: ekonomika farmaceutická; farmakoterapie; Drug Therapy; Economics, Pharmaceutical; farmakologie; Pharmacokinetics; Pharmacology; farmacie a farmakologie; farmakokinetika; Farmacie, farmakologie