Praktický průvodce stomika - Drlíková, Kateřina; Zachová, Veronika; Karlovská, Milada (Grada, 2016)
Kniha o stomicích pro stomiky a jejich blízké. Obsahuje rady a doporučení, jak pečovat nejen o stomii, ale také o fyzický a psychický stav člověka, který má nově nebo dlouhodobě kolostomii, ileostomii nebo urostomii.
Keywords: Equipment and Supplies; zdravotní výchova; zavedení chirurgických vývodů; chirurgie; ošetřovatelská péče; Quality of Life; postižení; Surgical Stomas; vzdělávání pacientů jako téma; Patient Education as Topic; Persons with Disabilities; Nursing Care; zdravotnické prostředky; Ostomy; Medicína pro veřejnost; kvalita života; chirurgické stomie