Spinální svalová atrofie v souvislostech - Kočová, Helena (Grada, 2017)
První komplexní publikace na našem domácím knižním trhu, která se věnuje sice vzácnému, ale velmi závažnému onemocnění, jehož prognózu lze v současnosti při použití všech moderních vymožeností medicínských, technických i společenských alespoň trochu zlepšit.
Keywords: spinální svalová atrofie; mladiství; Home Nursing; pediatrie; neurologie; techniky fyzikální terapie; Physical Therapy Modalities; kvalita života; dítě; Child; spinální svalové atrofie v dětství; Spinal Muscular Atrophies of Childhood; ortopedie; sociální práce; domácí ošetřování; Neurologie; Rehabilitation; Social Work; Quality of Life; Adolescent; rehabilitace; Muscular Atrophy, Spinal