Vybrané oblasti a nástroje funkčního geriatrického hodnocení - Kuckir, Martina; Vaňková, Hana; Holmerová, Iva; Vítečková, Slávka; Jarolímová, Eva; Krupička, Radim; Szabó, Zoltán (Grada, 2017)
Funkční geriatrické vyšetření je jedním ze základních nástrojů moderní geriatrie. Poskytuje četné informace pro pacienty v následné péči, na geriatrických doléčovacích a rehabilitačních odděleních, v dlouhodobé péči, na odděleních paliativní péče a v hospicech.​​
Keywords: průzkumy a dotazníky; Geriatric Assessment; Surveys and Questionnaires; geriatrie; týmová péče o pacienty; Geriatrics; software; Aftercare; diagnostické techniky a postupy; Diagnostic Techniques and Procedures; následná péče; Self Report; geriatrické hodnocení; Ostatní odborné předměty; Long-Term Care; Patient Care Team; dlouhodobá péče; Software; zpráva o sobě