Štandardizácia v ošetrovateľstve - Hulková, Viera (Grada, 2016)
Štandardy v ošetrovateľstve sú ako normy kvality starostlivosti jedným z meradiel hodnotenia kvality starostlivosti v zdravotníckych zariadeniach. Ich revízie a aktualizácie sú dôležitým krokom pre udržanie kvality starostlivosti o chorých a úrovne vzdelania personálu. Kniha je v slovenskom jazyku.
Keywords: ošetřovatelský proces; ošetřovatelský výzkum; ošetřovatelská péče; Teoretické obory; Nursing Care; Nursing Process; Nursing Research; kvalita zdravotní péče; Quality of Health Care; ošetřovatelství