Soudní lékařství II. díl - Hirt, Miroslav; Vorel, František; Šidlo, Jozef (Grada, 2016)
Druhý díl kompletuje základní učebnici v oboru, na které se opět podíleli odborníci z většiny soudně lékařských zařízení v ČR a částečně i SR. Dobře strukturovaný text slouží jako učebnice pregraduální, ale i jako jediná současná domácí učebnice postgraduální.
Keywords: soudní lékařství; Forensic Medicine; Soudní, posudkové lékařství