Nemoci střev - Lukáš, Karel; Lukáš, Karel; Hoch, Jiří (Grada, 2018)
Zcela unikátní monografie z pera zkušených autorů, první tohoto druhu na našem knižním trhu! Postgraduální učebnice, kterou ocení nejen gastroenterologové, ale i chirurgové, internisté, pediatři a další související obory.
Keywords: Gastroenterologie, hepatologie; nemoci střev; střeva; gastroenterologie; Intestines; Intestinal Diseases