Management chronických ran - Hlinková, Edita; Nemcová, Jana; Huľo, Edward (Grada, 2019)
Publikace je určena pro zdravotnické profesionály, kteří ošetřují pacienty s nehojícími se ranami v nemocnicích, v domácí péči, v zařízeních sociálních služeb a v hospicích. Konkrétně jsou v monografii zahrnuty dekubity, ulcus cruris, syndrom diabetické nohy, maligní a sororigenní (způsobené sestrou) rány.
Keywords: ošetřovatelství; Pain Management; chronická nemoc; rány a poranění; Wounds and Injuries; ošetřovatelská péče; Ošetřovatelství - postupy, první pomoc; Nursing Care; management bolesti; Chronic Disease